VÄLKOMMEN TILL ÖLANDSKLUBBENS HEMSIDA PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av CL   
2011-01-20 kl. 10:14

Under respektive flik till vänster kan information hämtas genom att "klicka" sig vidare.  Öppna gärna fliken Aktuellt, där "nyheter" läggs in. Inloggning med användarnamn och lösenord är endast avsedd för hemsidans ansvariga.

Ölandsklubben i Stockholm har tre sammankomster per år. Ett vårmöte och ett höstmöte är förlagt till Stockholm. En sommarträff äger rum på Öland den första helgen i augusti. Nya medlemmar väljs in i klubben efter förslag från medlem till styrelsen. Det går också bra att kontakta klubbens sekreterare direkt!

ÅR 2012 innbär förändringar i styrelsen sammansättning, se under fliken Aktuellt. 

Björn Forssell efterträder nu mig som klubbens ordförande. Det har varit en ära att under så många år fått förtroendet att vara klubbens ordförande och därmed en länk i dess 90-åriga tillvaro. Jag vill tacka för alla fina och positiva kontakter som jag fått med så många klubbmedlemmar. Stort tack också för alla trevliga sammankomster med förhandlingar och sedan kroppkaksmiddag på Själagårdsgatan i Stockholm varje vår och höst, liksom för sommarmötena på olika platser på Öland, för resan i Linnés spår och nu senast jubiléet i Borgholm. Slutligen många, många tack till samtliga styrelsemedlemmar under åren!!! Vi har alltid haft så gemytliga, kreativa - och långa - styrelsemöten i bästa samförstånd hemma hos varandra.   Catharina

Efterlyses: till klubbens arkiv vissa utgåvor av Acta Oelandica . Se under fliken "Om Ölandsklubben" !

Senast uppdaterad 2012-03-06 kl. 10:36